Cserepeslemez - Diament

A Diament profilú cserepes lemez markáns megjelenésű, hullámos, cserép mintázatú lemez tető fedést biztosít.
Különböző bevonattal rendelhető:

  • Fényes színes: S250GD/DX51D acélmagú, cink horganyzású alapanyag, 200-275 g/m2 horganyvastagsággal, 25 mikron vastagságú PE réteggel a színoldalon, és 7 mikron vastagságú PE alapozóréteggel a hátoldalon.
  • MATT: S250GD/DX51D acélmagú, cink horganyzású alapanyag, 200-275 g/m2 horganyvastagsággal, 35 mikron vastagságú PE réteggel a színoldalon, és 7 mikron vastagságú PE alapozóréteggel a hátoldalon.
  • ThyssenKrupp IceCrystal: S250GD acélmagú, cink-magnézium horganyzású alapanyag, 130 g/m2 horganyvastagsággal, átlagosan 35-45 mikron vastagságú, 3 rétegű PE bevonattal a színoldalon, és 7 mikron vastagságú PE alapozóréteggel a hátoldalon.

Tovább

A Thyssenkrupp cserepeslemez alapanyagok kiváló UV-ellenállással és színtartóssággal bírnak. Prémiumbevonatos termékek, melyeket a világ vezető acélipari gyártója állít elő. A cink-magnézium ötvözés technológiáját, valamint a ZMg-ötvözet PE bevonatolását is a Thyssenkrupp cég fejlesztette ki a világon elsőként, és sokáig egyedüliként a piacon. A cég sokéves tapasztalata garancia arra, hogy ezen cserepeslemez termékek időtállóak és a maximális minőségi kritériumoknak is megfelelnek

Tovább