Cserepeslemez - Kingas

A Kingas profilú cserepeslemez szépsége az egyszerűségében rejlik, szinuszos vagy szinuszhullámos cserepeslemeznek is nevezik.
Különböző bevonatokkal elérhető, mint például sima fényes színes felülettel, matt felülettel, Crystal vagy IceCrystal bevonattal.

  • Fényes színes cserepelsemez: S250GD/DX51D acélmagú, cink horganyzású alapanyag, 200-275 g/m2 horganyvastagsággal, 25 mikron vastagságú PE réteggel a színoldalon, és 7 mikron vastagságú PE alapozóréteggel a hátoldalon.
  • MATT cserepeslemez: S250GD/DX51D acélmagú, cink horganyzású alapanyag, 200-275 g/m2 horganyvastagsággal, 35 mikron vastagságú PE réteggel a színoldalon, és 7 mikron vastagságú PE alapozóréteggel a hátoldalon.
  • ThyssenKrupp IceCrystal cserepeslemez: S250GD acélmagú, cink-magnézium horganyzású alapanyag, 130 g/m2 horganyvastagsággal, átlagosan 35-45 mikron vastagságú, 3 rétegű PE bevonattal a színoldalon, és 7 mikron vastagságú PE alapozóréteggel a hátoldalon.
Tovább

A Thyssenkrupp cserepeslemez alapanyagok kiváló UV-ellenállással és színtartóssággal bírnak. Prémiumbevonatos termékek, melyeket a világ vezető acélipari gyártója állít elő. A cink-magnézium ötvözés technológiáját, valamint a ZMg-ötvözet PE bevonatolását is a Thyssenkrupp cég fejlesztette ki a világon elsőként, és sokáig egyedüliként a piacon. A cég sokéves tapasztalata garancia arra, hogy ezen csereepslemez termékek időtállóak és a maximális minőségi kritériumoknak is megfelelnek.

Tovább