Trapézlemez kerítés

A T8 trapézlemez kerítések a betonkerítés termékeknek költséghatékony és esztétikus alternatívái lehetnek, hiszen bekerülési árok szinte azonos (picivel költségesebb, de még mindig töredéke egy épített kerítésnek), viszont kétoldali színezettségük okán a hátoldalon (pl szomszédok számára) is esztétikusabb megjelenést biztosítanak, mint a betonkerítések.

Trapézlemez kerítések viszonylag gyorsan telepíthetőek, naponta akár 20fm hosszban is. A trapézlemez kerítések árát nagymértékben befolyásolja a választott trapézlemez jellege (egy vagy két oldalon színezett), színe és/vagy mintázata. Ezen felül árképző a trapézlemez kerítés szerkezeti (teljes) magassága, azon belül pedig lábazat és trapézlemez betét magasságának aránya.

Kiváló ár/érték arányú termékek szakemberek ajánlásával!

Nézet:
Sorrend:

A trapézlemez univerzálisan felhasználható, így széles körben alkalmazzák őket az építőiparban. Beváltak tetőfedő anyagként és homlokzati burkolatként, kerítésként is a legkisebb építményektől kezdve (garázsok, nyitott tárolók) egészen a nagy alapterületű gyártócsarnokokig, mezőgazdasági épületekig. Mi jelenesetben Kerítés alapanyagként tekintünk rá. A színes fényes/matt felületű trapézlemez, illetve az egy vagy két oldalon famintás T8, T18 és T20 trapézlemezek tökéletesen alkalmasak kerítésnek, és mind a két oldalon viszonylag dekoratív és időálló megoldást kínálnak.

Rendelt méretre gyártva akár 6 méterig,  a gyártási idő 7-14 munkanap.
Megvásárolható minden szükséges kiegészítővel egy helyen.

Szín választék, az elérhető színek listája menüpontban található.